Udvikling for dig som leder

1-1 udvikling for dig som leder

, lederudvikling, performance, bundlinje, trivsel, lederskam

Er du leder med nogle års erfaring, og er du er klar til at rykke dig til næste udviklingsniveau?

Har du været på alle kurserne om ledelse, og ved godt (inderst inde) at kun en mikroskopisk del af din ledelse ændrer sig - og oftest kun i kort tid?

Udskylder du ofte din kursusaktivitet og andre aktiviteter indenfor egen udvikling (læse en bog om ledelse, være i netværk, hyre en coach eller andet) fordi du har andre vigtigere projekter du burde gå i gang med? Eller, når kursusdagen oprinder, er der altid er en hastesag, der skal ordnes, og som hindrer dig i at deltage 100% i de aktiviteter der er planlagt.

Og hvis du skal være helt ærlig - synes du så også at kurser, bøger og netværk er overvurderet? Så du ofte er gået fra dagen med følelsen af at der ikke var noget nyt?

Gammel vin på nye flasker?

Spild af tid?

Og drømmer du om udvikling, der er lavet kun til dig som eneste deltager og hvor du:

  • ikke spilder tid på at få gennemgået teori, du allerede har set før?
  • ikke spilder energi på at sparre med sidemanden om hvad deres mål for dagen er eller hvad de har fået ud af den sidste times teori?
  • ikke skal afsætte 2 hele dage om 3 måneder, hvor du endnu ikke kender kalenderen?

Lederudvikling kun for dig - dine mål, dine barrierer, dine aktiviteter, din udvikling, din karriere, dit liv.

Den allervigtigste fordel ved et forløb er at det er DIN tid - og kun din. Det betyder at alle møder - fysiske, virtuelle og på telefon - foregår, når det passer for dig. Det betyder også at møderne kan flyttes, hvis der kommer uforudsete opgaver og ildebrande i vejen.

Du får IKKE en kalender med aftaler, mål og roadmap. Og jeg vil gætte på at vi bruger de indledende snakke på at tale om drømme, udfordringer, kendte barrierer og dårlige undskyldninger.

Vi kommer til at arbejde med hvad der sker under overfladen, og du vil helt sikkert blive træt af mine evindelige spørgsmål og nysgerrighed.

Måske tænker du som Pernille, jeg havde en snak med forleden:

"Det giver jo ikke mening at jeg udvikler mig ledelsesmæssigt, når resten af ledergruppen fastholder den nuværende stil".

Jo, det gør. For kender du det der med at andre folk pludselig ændrer adfærd, når du selv laver en forandring? Du kan sammenligne det med at der kommer en ny leder i ledergruppen, og pludselig er der ny dynamik og ændret lydhørhed.

"Hvordan sikrer jeg at pengene ikke er spildt?

Flere gange i forløbet evaluerer vi om du synes vi arbejder med det vigtigste - ellers justerer vi, så der er mest mulig værdi for dig og de mål der er sat for forløbet.

"Hvad koster det?"

Du kan ikke købe enkelte timer hos mig - for så spilder vi helt sikkert både din og min tid. Forandring tager tid - både fordi det tager tid at afsøge hvad dine drømme, mål, udfordringer og barrierer handler om, men også fordi det tager tid at skabe konkrete og vedvarende forandringer. Så individuelle forløb varer typisk 6 måneder og koster 22.000 kr. Det samme som et 2-3 dages kursus koster.

Lederudviklingsforløb - Læs mere om forløbet i linket her

Elsebeth Hauge hvem er jeg lederskam

Skriv dit nummer her - så ringer jeg dig op.