Blind spots og skyggesider

Styrk din autenticitet og handlekraft - kursus for ledere, projektledere, konsulenter mv.

ledermøde lederskam elsebeth hauge

Et lederforløb til dig, der:

  • Er nysgerrig efter at vide mere om hvordan dine personlige egenskaber er afgørende for din succes som fremtidens leder.
  • Er nysgerrig efter nye egenskaber, der kan berige din ledelse.
  • Er bevidst om at du som leder har afgørende indflydelse på organisationens succes og på dine medarbejderes performance og trivsel.

Dit udbytte:

Efter kurset har du nye indsigter i din egen ledelse, dine blind spots, skyggesider og din personlige livsfortælling. Du har ligeledes en udvidet forståelse for de ubevidste dynamikker i din organisation - og kan navigere proaktivt og med bevidst handlekraft. Du vil have en følelse af at være mere handlekraftig, værdifuld og i integritet med dig selv som leder.

Hvordan bliver man en autentisk leder?

Autenticitet opstår når man står ved sine egenskaber og kompetencer - også de mindre flatterende, som ikke er oplistet i bøgerne om den gode ledelse.

Du får ikke værktøjer til at udarbejde strategier, handlingsplaner eller sygefraværspolitikker. 

Til gengæld får du indsigt i hvad blind spots og skyggesider er for noget. Både de mørke skygger, som handler om de frastødende egenskaber, og de lyse skygger, der er misundelsesværdigt og tiltrækkende.

Det afgørende er få ny viden og nye indsigter, der skaber autenticitet og handlekraft.

Udgangspunktet for kurset er litteratur fra Brene Brown, Robert Kegan, Lene Tanggaard, Debbie Ford med flere.

Kurset foregår i Odense i lækre lokaler med fuld forplejning.

Indhold:

Dag 1: Livsfortællinger - hvem er du som leder og som menneske? Du kommer til at sætte ord på dit liv inden for seks temaer med spørgsmål.

Dag 2: Det personligt ubevidste - skyggesider og blind spots - skyggesider handler om de egenskaber, du ikke ønsker at andre skal få øje på. Alle har egenskaber, de ikke er stolte af, og nogle er vi bevidste om, mens andre ligger helt uden for vores bevidsthed. Det er relevant at forbinde sig til skyggerne for at komme tættere på den autentiske ledelse, der er afgørende for at kunne lede andre succesfuldt.

Dag 3: Tvivl og paradokser  i ledelse - hvornår og hvordan opstår tvivl, hvad ligger der bag tvivlen, hvornår tvivler du som leder på dit eget værd og hvordan påvirker tvivlen din ledelse, dine relationer og dig selv? Du bliver introduceret til de protreptiske samtaler, og vi bruger skyggearbejdet fra dag 2 til at få øje på mønstre i arbejdslivet.

Der vil være 1-2 timers forberedelse til hver mødegang.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du er leder, projektleder, konsulent eller på anden måde arbejder i gruppedynamikker. Det har ingen indflydelse hvilket niveau, du er leder på eller hvor længe du har været leder.

Fortrolighed, opmærksomhed og nysgerrighed er afgørende elementer for successen og udbyttet af kurset.

Som deltager er du en afgørende faktor for de andre deltageres udvikling og udbytte, og det er et krav at du deltager alle 3 dage.

Det praktiske:

Gruppen består af max 8 ledere, der mødes 3 dage fra 9.00-15.00 i Odense (i gåafstand fra banegården). Datoerne kan ses nedenfor. 

Inden første mødedag og efter sidste mødedag vil der være 1 times individuel samtale.

Pris for 3 dage inkl fuld forplejning, individuelle samtaler og materialer: 13.900 kr + moms

Datoer og tilmelding kan ses nedenfor.

Ingen binding - du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret. 

Datoer - Odense 2024

Alle dage fra 9.00 - 15.00
cirkel_lederskam_15

Dag 1: Torsdag den 18/4-24

Dag 2: Forår 2024

Dag 3: Sommer 2024

Dag 2 og 3 fastlægges i deltagergruppen

Tilmelding til lederudviklingsforløb

Elsebeth Hauge hvem er jeg lederskam