Adventsgave – gratis workshop

adventsgaver lederskam

 

"Er du i en ledergruppe, der gerne vil flytte jer til næste niveau i jeres lederudvikling? Er I modige, og vil gerne have mere handlekraft?”

Der er 80 dage til jul – og det skal fejres med gaver🎁🎁 Fra mig.

4 gaver.

4 uger i december📅

4 ledergrupper💪 2 offentlige og 2 private.

4 gratis workshops om lederskam.

Det koster 0 kroner💰 Ja, det er sandt. Jeg vil gerne komme ud i jeres ledergruppe og afholde workshop om lederskam.

Er du i en ledergruppe, der gerne vil flytte jer til næste niveau i jeres lederudvikling? Er I modige, og vil gerne have mere handlekraft? Kunne det også være fedt at nedbryde fordomme, blive mere nysgerrige og få et fælles sprog for at tale om jeres ledelse?👀

Hvem er I?

Er I 10-50 ledere i samme virksomhed, der har lyst til at blive klogere på lederskam, hvordan I får øje på den og hvordan I kan bruge den til at få mere handlekraft på tværs af virksomheden?

I behøver ikke være i samme afdeling, og det behøver ikke være alle i samme ledergruppe, der deltager. Det kan sagtens være ledere fra forskellige afdelinger i koncernen.

Workshoppen tager 3 timer – og det vigtigste er at alle kan være med fra start til slut.

Hvad skal der foregå?

Ledere spørger mig nogle gange: "Handler det om at vi skal sidde i rundkreds og krænge vores inderste skam ud, og græde lidt over vores egen utilstrækkelighed?"

Nej det gør det ikke.

Her er et par bud på hvad workshops kan indeholde - skriv gerne til mig, hvilken af de 4, du tror er mest relevant for jer.

  1. Hovedspring i ledelsesgrundlaget: Hvis I har skrevet ledelsesgrundlag i ledergruppen, er det et fortrinligt sted at dykke ned. Hvad betyder det, der står? Hvad betyder det, der ikke står? Hvornår lever du op til dit eget ledelsesgrundlag og hvornår gør du ikke? Hvad gør du når andre ikke lever op til de værdier, du selv har skrevet og sætter højt? Hvordan har du det med det? Osv osv.
  2. Spot på barrierer for at nå målene: Hvad kunne du / I tænke dig at kunne, være eller nå? Og hvordan får du øje på de personlige/kulturelle/organisatoriske barrierer og overbevisninger, der står i vejen?
  3. Mestring i at kunne tale om personlige egenskaber: Træning i at turde træde fra den faglige del af ledelsen (mus-samtaler, feedback, sygefravær, rekruttering) og ind i de personlige leder-egenskaber. Bliv mere tryg i at tale med dine lederkolleger om egenskaber, følelser og utilstrækkeligheder. Hvilke ord og sætninger er hensigtsmæssige og relationsskabende? Og hvad skal man tale om for at nedbryde siloer og skabe værdifuld handlekraft?
  4. Organisationens lederskam: Hvad taler vi ikke om i ledergruppen? Hvad kunne være relevant at tale om? Hvorfor taler vi ikke om det, vi ikke taler om? Til denne workshop vil der blive brugt live, anonyme surveys.

Jeg kommer ud til jer – 3 timer - en dag i december.

Kontakt mig

Skriv til mig - smid en kommentar, send en email på hej@elsebethhauge.dk eller skriv en besked gennem Linkedin✏️

Og allervigtigst – del dette link i dit netværk📢

Elsebeth Hauge