Elsebeth Hauge hvem er jeg lederskam

I lederskammen gemmer sig en enorm handlekraft - hvis vi tør...

Elsebeth Hauge

Cand. Merc. (f. 1977), selvstændig ledelsesrådgiver. Jeg er tidligere kontorchef i Undervisningsministeriet og analysechef i Aarhus Kommune. I Vestas har jeg i en årrække drevet internationale forandringsprocesser i bl.a. Singapore, Sverige, USA, Kina, Spanien, UK og Indien.

De seneste år har jeg, sideløbende med mine lederjobs, udviklet mine kompetencer med masterclasses i psykologi samtidig med kurser indenfor skyggeledelse, kreativitet og gruppepsykologi.

Jeg er optaget af optimering - at skabe god kvalitet til borgerne og resultater på bundlinjen.

Med min baggrund fra både offentlige og private organisationer har jeg desuden et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke, der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer.

Missionen er at skabe handlekraft i ledergruppen. Netop ved at få øje på den frygt, skam, fejl, tvivl og de personlige utilstrækkeligheder, som alle ledere har, hvad enten de er kendte eller gemt væk.

Nysgerrighed og åbenhed skaber ledere og ledergrupper, der lykkes med deres retning og resultater, bl.a. fordi medarbejdere trives i forandringer, når ledere arbejder tæt sammen og går forrest med handlekraftig og ærlig ledelse.

Lederskammens venner er hemmeligholdelse, tavshed og fordømmelse

Elsebeth Hauge

Vil du høre mere om foredrag og lederudvikling?

Skriv dit nummer her - så ringer jeg dig op